PRAVILA I USLOVI KORIŠCENJA SAJTA

Molimo vas da pažljivo procitate pravila i uslove korišcenja sajta centarzadetoksikaciju.com. Pristupanjem i korišcenjem ovog sajta slažete se sa uslovima i pravilima opisanim u ovom dokumentu. Ukoliko se ne slažete sa ovim pravilima i uslovima, nemojte koristiti sajt. Zabranjeno je koristiti ovaj sajt i bilo koji njegov deo u nezakonite svrhe.
Sajt centarzadetoksikaciju.com zadržava pravo da bez najave promeni pravila i uslove korišcenja.

Politika privatnosti

centarzadetoksikaciju.com se zalaže za ocuvanje vaše privatnosti. Sajt nece distribuirati ni prodavati privatne podatke trecoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
Sajt može, u skladu sa zakonom, prikupljati neke podatke o svojim korisnicima, dobijene tokom korišcenja sajta. Ove podatke centarzadetoksikaciju.com može koristi za poboljšanje i prilagodavanje sajta i njegovog sadržaja.
Prikupljene licne podatke, poput email adrese, imena i prezimena, centarzadetoksikaciju.com nece bez dozvole korisnika prodavati i distribuirati. centarzadetoksikaciju.com zadržava pravo korišcenja ovih podataka u slucaju teškog kršenja pravila sajta i nezakonitog korišcenja od strane korisnika koji su napravili prekršaj, a u cilju zaštite oštecenih korisnika.

Vlasnicka i autorska prava

Sajt centarzadetoksikaciju.com sastoji se od vlastitih sadržaja, autorskog teksta, sadržaja partnera i oglašavaca, besplatnih sadržaja, sadržaja koje su kreirali i poslali posetioci i vezama ka spoljašnjim stranicama. Sve sadržaje posetioci koriste na vlastitu odgovornost i sajt centarzadetoksikaciju.com ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišcenjem sajta.
centarzadetoksikaciju.com može koristiti autorske sadržaje koje su poslali korisnici sajta, u okviru samog sajta centarzadetoksikaciju.com, i u svoje marketinške aktivnosti, bez saglasnosti autora i bez novcane nadoknadne. Neovlašceno korišcenje bilo kog dela sajta od strane trecih lica, bez dozvole vlasnika autorskih prava i centarzadetoksikaciju.com smatra se kršenjem autorskih prava. Ukoliko smatrate da je centarzadetoksikaciju.com ili neko od korisnika sajta povredio vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavestite, a sporni sadržaj ce, nakon provere, biti uklonjen i po potrebi ce biti preduzete druge zakonske mere.

Spoljašnje veze

Sajt centarzadetoksikaciju.com sadrži spoljašnje veze (linkove) ka stranicama izvan sajta. centarzadetoksikaciju.com se ne smatra odgovornim za sadržaje izvan vlastitog sajta.

Slanje fotografija i tekstova

Sajt centarzadetoksikaciju.com omogucava svojim korisnicima da pošalju svoje fotografije i tekstove. Sajt ima pravo da obriše ili ne objavi poslate fotografije i tekstove, ukoliko smatra da oni ne zadovoljavaju standarde ili nisu odgovarajuceg kvaliteta, kao i ukoliko oni svojim sadržajem krše pravila sajta. Sajt centarzadetoksikaciju.com prikazuje korisnicko ime korisnika koji je poslao fotografije i tekstove, i pretpostavlja da su oni njegovo vlasništvo. U slucaju eventualnog kršenja autorskih prava, svu odgovornost snosi korisnik koji je poslao fotografije i tekstove. Slanjem fotografija i tekstova korisnik daje pravo sajtu centarzadetoksikaciju.com da ih dalje koristi za potrebe sajta.

Izvod iz pravila sajta

Sajt centarzadetoksikaciju.com nije odgovoran za poruke koje clanovi postavljaju na sajtu i ne daje nikakvu garanciju za tacnost, kompletnost ili korisnost bilo koje od poruka.
Svaka poruka izražava stav autora poruke, a ne stav vlasnika sajta. Ukoliko neko od clanova misli da je bilo koja poruka neprikladna, može kontaktirati sajt putem odgovarajuceg formulara ili email-a. Korišcenjem sajta prihvatate ova Pravila i uslove korišenja kao i poseban Pravilnik Sajta.
Nije dozvoljeno koristiti sajt za slanje bilo kakavog materijala koji je lažan, netacan, uvredljiv, vulgaran, sramotan, seksualno orijentisan, preteci, invezivan za privatnost neke osobe ili je na neki drugi nacin u suprotnosti sa zakonom. Na sajtu nije dozvoljeno postavljati materijal koji ima autorska prava osim ako su autorska prava vaša.
Na sajtu nije dozvoljeno reklamiranje. Za mogucnosti saradnje molimo da nas kontaktirate putem mejla.