Dugo već želim podeliti svoju priču u nadi da ću pomoći drugima. Dobila sam dijagnozu karcinoma jajnika ( stepen 3 ) u Maju 2015 god. Ne znajući tada mnogo pristala sam na hemoterapiju i operaciju. Kako je tumor bio veliki hteli su ga smanjiti pre operacije, pa ponovo terapije. Sve se brzo odigravalo… Na svu sreću, ubrzo sam se upoznala sa sirovom hranom, detoksikacijom, sokovima, klizmama…Doktori nisu mogli verovati da se tumor smanjio 50% za samo 9 nedelja! Cudno ali istinito, čistila sam svoje telo dok sam primala sve te da nazovem otrove/ toksine. Edukovala sam se, puno čitala, shvatila da je detoksikacija važna za moje ozdravljenje, promenila način života i način ishrane 100%. U Decembru 2015, dijagnoza ” cancer free”, i tu negde počinje moj novi zivot. Kažem novi jer sam dobila drugu šansu. Uz savete Aleksandra Tasića i par mojih prijatelja radila sam detox program, očistila telo od hemoterapija…. To nije samo trenutno, shvatila sam da je to moj zivot!! I sada posle 10 meseci sam na 80% sirovoj hrani i to će tako zauvek ostati. Detox program radim povremeno, pijem sokove, jedem sveže salate… Radila sam CT test i krvnu sliku, rezultati odlični. Doktor kaže” Ne znam šta radiš, ali samo nastavi tako”! Ja se odlično osećam, puna energije, počela sam raditi, onaj moj stari način ishrane mi uopste ne nedostaje. Hvala dragom Bogu što mi je poslao prave ljude u pravo vreme!! Zelim Vam dug i zdrav zivot!

Stana J, Kanada (45g)

_______________________________________________________________________

Evo jednog jako ohrabrujućeg pisama koje smo dobili i koje želimo da podelimo a u kome se iznosi pozitivno iskustvo lečenja kondiloma (navodno neizlečive bolesti) na prirodan način za veoma kratko vreme:

Dugo sam se mučila sa kondilomima. Koristila sam kremu podofilin, koja strašno peče i oštećuje kožu, išla na uklanjanje u privatnu kliniku i ništa nije pomoglo, uporno su se vraćali. Posle par meseci, čula sam od drugarice, a onda i preko facebook-a za ”Zdravlje s juga” i odlučila probati i završiti već jednom sa njima. Uz konsultacije lekara i terapiju koju su mi dali (zdrava ishrana – sirova, fizička aktivnost, molitve) , poručila sam tinkture koje su namenjene za uklanjanje istih. Ispila sam komplet tinktura i posle prvih bočica za pijenje i za ispiranje vagine, kako bi se otklonile, videla sam poboljšanje odmah posle par korišćenja. Nastavila sam sa terapijom i još uvek sam na njoj, ali rezultati su i više nego odlični. Bolje se osećam, bolje izgledam, kondilomi se povlače, vrati se po neki, ali to je zato što je meni imuni sistem dosta oslabio i ja ga uz dosta voća, povrća i fizičke aktivnosti ojačavam. Ključ je u zdravoj hrani, budite fizički aktivni što više, radite stvari koje vas čine srećnima, molite se i neprekidno jačajte svoj imunitet. Puno pozdrava i zdravlja zelim svima!
_______________________________________________________________________

Hemoroide sam pokušao da lečim na razne načine, ali uglavnom koristeći preparate iz apoteke. To je trajalo duži vremenski period, i nije davalo nikakve rezultate budući da je na kratko rešavalo posledicu (upala vene) a sa druge strane nije otklanjalo uzrok te sam faktički bio u jednom začaranom krugu. Za prirodnu medicinu sam čuo, ali nisam imao baš neko poverenje u sve to, budući da sam bio kao i mnogi “zombi” industrije lekova i ostalih masti koje su navodno obećavale rešenje problema. Upoznavši Aleksandra počeo sam da koristim “DETOKS” i neočekivano, već sam počeo da osećam boljitak, ali sam nakon toga počeo da koristim i crevnu formulu 1 i 2, i korigovao ishranu, u roku od pet dana nisam više imao problema sa hemoroidima a sad samo preventivno uz konsultacije sa Aleksandrom, koristim neke biljne tinkture uz određene pauze. Na osnovu ovog iskustva oporavka od hemoroida koje nije toliko tragično i bolno koliko zna da bude rak ili slične bolesti, preporučio bih svakom da se drži prirodne medicine! Što bi rekao jedan doktor prirodne medicine “Lek za svaku bolest Bog je dao u bašti, a ne u apoteci”.- Dr. Šulc

Stefan Đ, Čačak, Srbija (22g)