Politika dostave i način plaćanja

Dostava robe

Dostava robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije putem kurirske službe „PostExpress“.
Naručeni proizvodi će biti lepo upakovani, tako da se normalnim rukovanjem pri transportu ne mogu oštetiti.
Centar za Detoksikaciju je odgovoran za gubitak ili eventualna oštećenja proizvoda koje je kupac naručio. Oštećena ili izgubljena roba će biti narednog dana poslata kupcu.
Dostava robe se ne vrši u toku vikenda ili državnih praznika.
Napomena: Pošiljke se mogu poslati bilo kojom drugom kurirskom službom, ako to kupac napomene.

Slanje pošiljke

Slanje pošiljke se obično vrši istog dana ukoliko kupac istu izvrši do 15h radnim danom. Ukoliko se porudžbina izvrši nakon 15h radnim danima, porudžbina se šalje sledećeg radnog dana. Sve narudžbenice koje pristignu Petkom posle 15h, Subotom, Nedeljom i Ponedeljkom do 15h biće poslate u Ponedeljak.

Cena isporuke

Cena isporuke nije uračunata u cenu proizvoda, cene zavise od težine i vrednosti paketa (neke pošiljke imaju manje ili veće troškove dostave). Cene možete pogledati na zvaničnom sajtu PostExpress-a.
(Preporuka): Jeftinija je opcija da se prethodno uplati na tekući račun, nego da se šalje pouzećem.

Naša je želja da budemo što efikasniji i  zato ćemo se potruditi da pošiljku pošaljemo što pre od momenta poručivanja. Obavestićemo Vas putem email-a kada je pošiljka poslata. Od nas ćete dobiti kod za praćenje Vaše pošiljke kako bi ste znali gde Vam se tačno pošiljka nalazi.

Za detaljnije informacije pozovite nas na broj telefona 064/07-44-328, radnim danima od 09 do 18 časova. Vikend je neradan, ili pošaljete e-poštu na adresu centarzadetoksikaciju@gmail.com